Wie wijst hen op Jezus?
U kunt deze e-mail ook online bekijken
december 2022

##aanhef## ##tussenv## ##lastname##,

Zoveel mensen die liggen te slapen, letterlijk en figuurlijk. Wie kennen zij, wie vertrouwen zij, met wie delen zij hun leven? Wie wijst hen op Jezus? Wie helpt hen in hun zoektocht? Gedachten die aan het begin van de dag, als de stad nog slaapt, door je gedachten kunnen gaan. Zo ook door de gedachten van Tjerk. Hij en Anneke zijn dankbaar dat ze met de initiatieven die ze vanuit VIND en Nederland Zoekt ontplooien, mensen mogen bereiken met het Evangelie.

Lees er snel meer over in deze nieuwsbrief.

met vriendelijke groet,
ECM Nederland

Breder betrokken raken?

Het ECM-werk waar de familie van Dijk zich voor inzet, maakt deel uit van een Europa wijd netwerk van christelijke gemeenschappen in de voetsporen van Jezus.
Wilt u breder betrokken raken? Abonneert u zich dan gratis op het Europa Magazine dat u twee keer per jaar (post/digitaal) inspireert met foto’s, verhalen en rubrieken.

Lees hier online het Europa Magazine...

U ontvangt deze e-mail omdat u geabonneerd bent op één of meerdere van onze periodieken en of nieuwsbrieven van zendingswerkers die in samenwerking met ECM zijn uitgezonden. U bent lid van deze lijst met het volgende e-mailadres: ##email##. Klik op uitschrijven om wijzigingen door te voeren of u voor deze mailing af te melden.  

ECM hanteert richtlijnen ter bescherming van uw privacy in overeenstemming met de nieuwe Europese regelgeving: www.ecmnederland.nl/privacystatement. Ivm gevoelige informatie verzoeken wij u niets uit deze publicatie te verspreiden zonder onze toestemming.

European Christian Mission (ECM) is een internationale en interkerkelijke zendingsorganisatie, met als doel gemeenten stichten in Europa: dé missionaire strategie in het meest uitdagende continent voor christenen vandaag. Evangeliseren, discipelen maken en leiders trainen zijn daarom sinds 1904 kernbegrippen bij ons | ECM heeft ruim 200 werkers in zo'n 20 verschillende landen, waaronder 40 werkers vanuit Nederland | ECM wordt volledig gefinancierd vanuit giften | giften kunt u overmaken via www.ecmnederland.nl/geven of op: IBAN: NL02 INGB 0000 254 997 - BIC: INGBNL2A t.n.v. Stichting ECM-Nederland, Deventer

Contact | Online bekijken | Uitschrijven